Kjæledyrmarkedet i Sørøst-Asia har enorme forretningsmuligheter, og de siste markedsdataene i Sørøst-Asia

Kjæledyrsutstyr refererer til klær, stelleverktøy og diverse tilbehør til kjæledyr som holdes som selskapsdyr i husholdninger.Blant dem er markedets etterspørsel etter katt- og hundrelaterte produkter størst.

kjæledyrprodukter

Kjæledyrforsyning kan grovt kategoriseres i fire aspekter: "reise", "Housing", "klær" og "Entertainment."I "reise"-aspektet er det kjæledyrbærere, barnevogner osv. I "hus"-aspektet er det kattesenger, hundehus, smarte kattesandbokser, helautomatiske kjæledyravfallsbehandlere osv. I "klær"-aspektet , Det er forskjellige klesalternativer, feriekostymer (spesielt til jul og Halloween), snor, etc. I "Entertainment" -aspektet er det kattetrær, teaserhindinger, frisbees, plater, tyggeleker osv.

Pet Supplies -markedet i Sørøst -Asia nådde en størrelse på 15 milliarder dollar i 2020, og det forventes å nå 25 milliarder dollar innen 2030. I 2021 økte Google -søkevolumet for kjæledyr og kjæledyrforsyning i Sørøst -Asia med 88% sammenlignet med forrige år.Thailand er for tiden det største kjæledyrmarkedet i Sørøst-Asia, og står for 44 % av det totale salget i regionen.

Blant de seks landene i Sørøst -Asia (Indonesia, Malaysia, Filippinene, Singapore, Thailand, Vietnam), hadde Malaysia og Filippinene den høyeste veksten i kjæledyrsøkvolum, begge økte med 118%.Vietnam rangerte som nummer to når det gjelder kjæledyrsøkvolum, og nådde 1,8 millioner søk, men vekstraten var lavere, og økte med bare 34%.Indonesia og Thailand hadde en vekstrate på henholdsvis 88% og 66% i PET -søkevolumet, mens Singapores kjæledyrsøkvolum falt med 7%.

Når kjæledyrmarkedet utvides, blir forbrukernes etterspørsel mer segmentert.I denne forbindelse må selgere være oppmerksomme på å velge produkter med god kvalitet og rimelige priser, og strebe for å oppnå raffinert utvikling i produktkjeden.

Oversikt over kjæledyrindustriens marked i seks Sørøst-asiatiske land:

Thailand: Salg av cirka 97 millioner RMB de siste 30 dagene (kilde: Shopee -plattform)

Indonesia: Salg av omtrent 100 millioner RMB de siste 30 dagene

Filippinene: Salg av omtrent 78 millioner RMB de siste 30 dagene

Malaysia: Salg av omtrent 49 millioner RMB de siste 30 dagene

Singapore: Salg på omtrent 27 millioner RMB de siste 30 dagene

Vietnam: Salg av omtrent 37 millioner RMB de siste 30 dagene

Kjæledyrutstyr

1. Hundemat, kattemat, små kjæledyrmat, kattegodbiter

hundeprodukter

 

2. Dyretilbehør

dyre mat

3.Helseprodukter for kjæledyr

Kjæledyrkasse


Innleggstid: Jan-25-2024