Kjæledyrkategorien i grenseoverskridende e-handel er ikke redd for inflasjon og forventes å oppleve en økning i høysesongen på slutten av året!

Forbundet ga ut data som viser at en av de mest populære kategoriene i årets Halloween-salg er klær, med en total estimert utgift på 4,1 milliarder dollar.Barneklær, voksenklær og kjæledyrklær er de tre hovedkategoriene, med dyreklær som forventes å nå $700 millioner i utgifter.Amerikanere elsker å kle opp kjæledyrene sine til Halloween, med kostymer med gresskartema som det beste valget ifølge en fersk undersøkelse!

Med den økende andelen kjæledyreiere over hele verden, blir kjæledyrsosialisering og kjæledyrmote stadig mer populært.«Kjæledyrøkonomien» vokser raskt, og flere og flere merker kommer inn på markedet.Pet Supplies-markedet er et av de raskest voksende markedene innen forbrukeroppgradering, med de fleste kjæledyrseiere som kjøper snacks, daglige nødvendigheter, pleieprodukter og leker for sine elskede kjæledyr, noe som gjør kjæledyrleker til en av kjernekategoriene i kjæledyrindustrien.
Positiv holdning til utgifter til dyrekategorier

I følge den omfattende analysen av «2023 Annual Retail Trend Observation», til tross for bekymringer om inflasjon, har amerikanske forbrukere fortsatt en positiv holdning til utgifter til dyrekategorier.Innen 2032 forventes det globale kjæledyrleketøysmarkedet å nå 15 milliarder dollar, med en sammensatt årlig vekstrate på 6,7 %.

Data viser at 76 % av kjæledyreierne anser kjæledyrene sine som sine barn.
Forbrukere forventer generelt å øke budsjettet for utgifter til dyrekategorier, men ønsker også å spare så mye penger som mulig.Omtrent 37 % av forbrukerne ser etter rabatter på kjæledyrforbruk, og 28 % deltar i forbrukerlojalitetsprogrammer.
Omtrent 78 % av respondentene er villige til å bevilge et høyere budsjett for kjæledyrmat og godbiter i 2023.
38 % av forbrukerne er villige til å bruke mer på helse- og hygieneprodukter for kjæledyr.
20 % av forbrukerne foretrekker å kjøpe kjæledyrrelaterte produkter gjennom e-handelskanaler.
Rundt 80% av kjæledyrseierne feirer kjæledyrets bursdager og relaterte ferier med spesielle gaver eller gester.

Kjæledyr bursdag

Blomstrende bryllupsmarked

Når Halloween og julen nærmer seg, vil kjæledyrklær oppleve en økning i etterspørselen.Pet Beds, Cat and Dog Cleaning Products, vannflasker, fôringsmateriell, bryst- og ryggen for turgåing og hundeleker (ballleker, taueleker, plysj leker, hund frisbees, kuleoppskyttere, etc.) er alle svært populære.

Kjæledyr klær
Sesongbaserte klær som vanntette jakker, pelsfrakker og gensere kan beskytte kjæledyr mot kaldt vær.Det finnes også kjæledyrkjoler og kostymer som passer for ulike anledninger som kjæledyrbryllup, fester og høytidsfeiringer.Tilbehør som kjæledyrhalsbånd, sløyfer, pannebånd, slips og briller er også tilgjengelig.Kjæledyrsklær kommer i forskjellige stiler, inkludert uformelle, søte, fasjonable og morsomme.

kjæledyr klut

Kjæledyrsenger
Hundeeiere kan også kjøpe kjæledyrgjerder og porter for å begrense kjæledyrets aktiviteter.




Det nordamerikanske markedet har en høy andel i kjæledyrmarkedet, med mellomstore og store hunder som er mer vanlig, noe som resulterer i en høyere etterspørsel etter forbruksleker.Denne kategorien inkluderer kattemynte leker, lyd-emitterende leker, kattekule leker, kattemusleker, lyd-emitterende hundeleker, tygge leker for hunder, ballleker for hunder, tau-leker for hunder, plysj leker for hunder og hund frisbees.

hundeleker

Pet Grooming Tools
Denne kategorien inkluderer lideruller, hansker, kammer, børster, rengjøringsbørster, negleklippere, neglkvern, elektriske klippere og tilbehør, barberingsverktøy, hårklær, dusj og badeprodukter, rengjøringsservietter, kjæledyrproduserende maskiner, tørkende kabinetter, blåsere, føne- og børstemaskiner, deodoriserende sprayer og kjæledyrsjampoer.

Kjæledyrsbegravelse og minnesmerkeprodukter
I tillegg er katte- og hundebegravelse og minnesmerker et raskt voksende segment, inkludert kister, kunstneriske kjæledyr urner, gravsteiner og minnesmykker som halskjeder, armbånd, nøkkelring og dekorative ting som bilder, pendanter, figurer og portretter.


Innleggstid: Des-04-2023