Eieren ba om en endring i reglene etter at hunden hennes ble skadet på Cumberland kennel.

Mechanicsburg, Pennsylvania.Den 16 uker gamle golden retriever-valpen Naggi ble levert til Noah's Pet Hotel i Mechanicsburg 5. august mens eieren hennes var på ferie i North Carolina.

Moss sa at en ansatt ved Noah's Pet Hotel fortalte henne at da kennelene åpnet rundt klokken 06.30, ble Najib funnet med forpotene fast i et gap i innendørs gjerdet og andre steder i hundegården.
"Et brudd i det indre gjerdet førte til at to av Najibs frontpasser sklir inn i kennelen ved siden av ham, og en annen hund begynte å angripe Najib og påførte forferdelige skader på ham," sa Moss.
Najib fikk flere alvorlige bitt på beinet og ble ført til kystambulanseveterinærtjenesten, hvor han ble værende i en uke.Han tilbrakte de neste ukene med kjegler og bandasjer.
Nesten to måneder senere sa Moss at Najib stort sett hadde kommet seg, selv om han hadde arr på bena og noen ganger haltet.
Najibs utvinning er imidlertid ikke slutten på Moss historie.Hun mener kennelen bryter med en Pennsylvania -lov som krever hundesnoter i kennelkapslinger: forårsaker ikke skade på hunden. ”
I mars vedtok Noah imidlertid en inspeksjon av Pennsylvania Canine Administration, som er en del av Department of Agriculture.
Etter hendelsen sa Landbruksdepartementet at barnehagen brøt gjerdestandarder.
“Tror jeg at de vil at dette skal skje?Nei, ”sa hun."Men jeg tror de kan ta skritt for å fikse dette med oss ​​og i det minste tilby en unnskyldning og litt sympati."
Hundelover.Hun håper mer spesifikke regler og strengere straffer vil forhindre at flere hunder blir skadet.


Innleggstid: 14. august 2023