Kjæledyr på vei til sjøen Økonomien varmer opp igjen

Det er ingen tilfeldighet at kjæledyrprodukter alltid har vært en kategori med høy etterspørsel og høyt forbruk.Under virkningen av epidemien fortsetter grenseoverskridende industriuro, og markedsøkonomien fortsetter å være treg.De fleste selgere synes det er vanskelig å komme videre, mens kjæledyrøkonomien er et spor av hyppige fordeler:

I følge finansiell rapportdata fra e-handelsgiganten Chewy Cheet, var fjorårets netto salg 8,89 milliarder dollar, en økning på 24%fra år til år.I tillegg, i ytelsesrapporten for første kvartal 2023 utgitt av kjæledyrforhandleren Petco, nådde nettoinntektene for kjæledyrkategorien 23,8 millioner dollar, en år-til-år økning på 287 %, og antallet forbrukere øker dag for dag, og øker av nesten 400 000 brukere i løpet av ett kvartal.

Dette gjenspeiles ikke bare i de store selgerne, men til og med Amazon lanserte sitt første karneval kalt "Amazon Pet Day" i mai, som dekker alle kategorier som kjæledyrreiser, kjæledyrleker, kjæledyrrengjøring osv. Statista uttalte at Amazon, som den største pet retail-plattformen, oppnådde et salg på 20,7 milliarder dollar i fjor og spår at det vil overstige 38 milliarder dollar innen 2026.

lekegrind for hund03

Hvorfor kan kjæledyrøkonomien gå den andre veien?

Epidemien har normalisert boligøkonomien, som har skapt en epoke med "dyrevennlige mennesker" samtidig som de oppfyller betingelsene for ens eget materielle liv, og har også drevet veksten i antall kjæledyreiere i utlandet.Med dypere følelser mellom mennesker og kjæledyr har forbruksnivået og etterspørselen etter kjæledyr også økt ytterligere.

Spesielt i USA, på grunn av den høye etterspørselen etter kjæledyrprodukter, høy penetrasjonsrate for kjæledyrhusholdninger og høye forbruksutgifter per innbygger, har det blitt verdens største kjæledyrmarked.Ifølge data fra American Pet Products Association (APPA) satte kjæledyrindustrien i USA en ny historisk rekord for salg i 2021, og nådde 123,6 milliarder dollar.Det forventes at trenden med rask vekst vil fortsette i 2023.

lekegrind for hund04

Kjæledyrgjerde

Nøkkelordanbefaling:

-Pet playpen for katter

-Kæledyrlekegrind i plast

-Outdoor Pet Playpen

Trenden med den søte kjæledyrøkonomien øker bare, men ikke synker er uatskillelig fra hjelp av produkter som kjæledyrgjerder, som også er foretrukket av flere og flere unge forbrukere.Kjæledyrgjerder er også inkludert i Amazons bestselgende liste over kjæledyrprodukter.

I kjørekartet for Jungle Scout, er det funnet at kjæledyrkabinettet har åpenbar sesongmessighet.Fra juni til august var det sterk forbrukeretterspørsel, og søkevolumet har økt med 186 % den siste måneden.

Layout PET -kategorier, og kjæledyrgjerder bør ikke gå glipp av.For øyeblikket er selgere i en periode med mobilitet oppover i karrieren.Å velge de riktige produktene er nøkkelen til å tjene store penger på dyremarkedet.

lekegrind for hund01

Hundtygge leketøy

Nøkkelordanbefaling:

- Hundeleker

-Pet tyggeleker

- Hvite hundeleke

I en tid med menneskelig kjæledyr vennlighet er det uunngåelig å samhandle med hunder, og kjæledyrhunder som biter leker har blitt et nødvendig verktøy for kjæledyr å samhandle med eierne sine.

I Google Trender øker søkevolumet for hundeleker raskt fra april til oktober hvert år og når sin høyeste topp gjennom året.For tiden er det en varm salgstrend igjen, med en nylig bølge på 4500% i søkeordsøk.

Vi har lansert forskjellige stiler av hundekostnaderLeker, og det anbefales at selgere har en omfattende utforming for å imøtekomme behovene til forskjellige kjæledyrstørrelser.

lekegrind for hund02

I tillegg til de klassiske populære modellene som er delt ovenfor, øker også kjæledyrbur, kjæledyrsklær og andre produkter i salgsskala på grunn av de gunstige markedsforholdene.


Innleggstid: 28. juli 2023