Kjæledyrsprodukter på det amerikanske markedet

Kjæledyrsprodukter på det amerikanske markedet

USA er et av de høyeste kjæledyrene i verden.I følge data har 69 % av familiene minst ett kjæledyr.I tillegg er antall kjæledyr per år ca 3 %.Den siste undersøkelsen viser at 61 % av amerikanske kjæledyreiere er villige til å betale mer for kvaliteten på kjæledyrmat og bur og møte kostholdet og etterspørselen til kjæledyr.I følge data utgitt av Pet Products ManuFacturers Association nådde den totale kjæledyrøkonomien 109,6 milliarder amerikanske dollar (omtrent 695,259 milliarder yuan), en økning på nesten 5 % fra året før.18 % av disse kjæledyrene selges gjennom nettbutikker.Ettersom denne måten å kjøpe på blir mer og mer populær, forsterkes også vekstmomentet år for år.Derfor, hvis du vurderer å selge dyrebur og andre forsyninger, kan det amerikanske markedet prioriteres.
Internasjonale kjente merker som Champ's, Pedigre og Whiskas har produksjonslinjer i Brasil, noe som tydelig viser omfanget av kjæledyrmarkedet deres.I følge statistikk er det over 140 millioner kjæledyr i Brasil, inkludert ulike typer hunder, katter, fisker, fugler og smådyr.

Kjæledyrmarkedet i Brasil er svært aktivt, og dekker en rekke produkter og tjenester, inkludert kjæledyrmat, leker, skjønnhetssalonger, helsetjenester, kjæledyrhoteller osv. Brasil er også en av verdens største kjæledyrfôrprodusenter.

Totalt sett er kjæledyrmarkedet i Brasil veldig stort, og viser en jevn veksttrend.Med den kontinuerlige forbedringen av folks oppmerksomhet og omsorgsbevissthet for kjæledyr, utvides også omfanget av kjæledyrmarkedet.
I følge statistiske data overstiger antallet kjæledyr i Sørøst-Asia 200 millioner, med hunder, katter, fisker, fugler og andre raser som har høy avl.

Markedet for kjæledyrrekvisita: Med den kontinuerlige økningen i antall kjæledyr, vokser også markedet for kjæledyrutstyr i Sørøst-Asia år for år.Salget av ulike dyrefôr, leker, madrasser, hundegårder, kattesand og andre produkter øker.

Kjæledyrmedisinsk marked: Med økningen i antall kjæledyr, er det medisinske dyremarkedet i Sørøst-Asia også i kontinuerlig utvikling.Mange profesjonelle dyresykehus og veterinærklinikker dukker opp i Sørøst-Asia.

Ifølge data fra markedsundersøkelsesinstitusjoner har kjæledyrmarkedet i Sørøst-Asia en årlig vekstrate på rundt 10 %, med noen land som opplever høyere vekstrater.Kjæledyrmarkedet i Sørøst-Asia er hovedsakelig konsentrert i land som Indonesia, Thailand, Malaysia og Filippinene.Markedsskalaen utvides gradvis, og ulike kjæledyrprodukter og medisinske tjenester for kjæledyr blir gradvis bedre.Det er fortsatt et stort potensial for utvikling i fremtiden.


Innleggstid: 22. mars 2023