Kjæledyrkyllingprodukter eksploderer i popularitet, og amerikanerne kjøper dem i store mengder.

Med økende vekt på kjæledyrs emosjonelle behov, øker også utenlandske forbrukeres etterspørsel etter ulike kjæledyrprodukter.Mens katter og hunder fortsatt er de mest populære kjæledyrene blant kinesere, i utlandet, har det å holde kjæledyrkyllinger blitt en trend blant mange mennesker.

Tidligere så det ut til at oppdrett av kyllinger var knyttet til landlige områder.Men med utgivelsen av noen forskningsfunn har mange mennesker oppdaget at de tidligere hadde undervurdert intelligensnivået til kyllinger.Kyllinger viser intelligens i visse aspekter som ligner på svært intelligente dyr, og de har forskjellige personligheter.Som et resultat har det å holde kyllinger blitt en mote for utenlandske forbrukere, og mange behandler kyllinger som kjæledyr.Med fremveksten av denne trenden har produkter relatert til kjæledyrkyllinger dukket opp.

kyllingbur

01

Kjæledyrkyllingrelaterte produkter selger godt i utlandet

I det siste har mange selgere funnet ut at produkter relatert til kyllinger selger veldig bra.Enten det er kyllingklær, bleier, beskyttelsestrekk eller kyllinghjelmer, til og med hønsehus og bur, er disse relaterte produktene populære blant utenlandske forbrukere på store plattformer.

hønsegård

Dette kan ha sammenheng med det nylige utbruddet av fugleinfluensa i USA.Det er forstått at tilfeller av fugleinfluensa er funnet på fjørfefarmer i flere stater i USA, noe som skaper bekymring for at fugleinfluensaepidemien kan bryte ut over hele landet.Utbruddet av fugleinfluensa har ført til mangel på egg, og flere og flere amerikanere begynner å oppdra kyllinger i bakgårdene sine.

Ifølge Google-søk har amerikanernes interesse for søkeordet «raising chickens» økt betydelig de siste månedene og er omtrent dobbelt så høy som samme periode i fjor.På TikTok har videoer med kjæledyrkylling-hashtaggen nådd svimlende 214 millioner visninger.Produkter relatert til kyllinger har også sett en større økning i løpet av denne tiden.

Blant dem har en kjæledyrkyllinghjelm til en pris av $12,99 mottatt nesten 700 anmeldelser på Amazon-plattformen.Selv om produktet er nisje, er det fortsatt elsket av mange forbrukere.

Administrerende direktør for «my pet chicken» har også uttalt at siden utbruddet av pandemien har selskapets salg skutt i været, med en økning på 525 % i april 2020 sammenlignet med samme periode i fjor.Etter lagerpåfylling økte salget i juli med 250 % fra året før.

Mange utenlandske forbrukere mener at kyllinger er interessante dyr.Å se dem hakke rundt i gresset eller vandre rundt i hagen gir glede.Og kostnadene ved å oppdra kyllinger er mye lavere enn for å oppdra katter eller hunder.Selv etter at pandemien er over, vil de fortsatt fortsette å oppdra kyllinger.

02

Et kyllingkrage priset til nesten $25

Noen utenlandske selgere tjener også på denne trenden, med "my pet chicken" som en av dem.

Det er underforstått at "my pet chicken" er et selskap som spesialiserer seg på å selge produkter relatert til kjæledyrkyllinger, som tilbyr alt fra fjærfe til hønsehus og forsyninger, i tillegg til å tilby alt som trengs for å dyrke og vedlikeholde en hønseflokk i bakgården.

Ifølge SimilarWeb, som nisjeselger, har nettstedet samlet en total trafikk på 525 275 de siste tre månedene, og oppnådd utmerkede resultater i bransjen.Dessuten kommer mesteparten av trafikken fra organisk søk ​​og direkte besøk.Når det gjelder sosial trafikk, er Facebook hovedkilden.Nettstedet har også samlet mange kundeanmeldelser og gjentatte kjøp.

Med den generelle promoteringen av nye forbrukertrender og kjæledyrindustrien, har også det lille kjæledyrmarkedet opplevd en rask utvikling.For tiden har små kjæledyrindustrien nådd en markedsstørrelse på nesten 10 milliarder yuan og vokser raskt.Overfor det enorme markedet for kjæledyr for katter og hunder, kan selgere også tilby personlig tilpassede produkter for nisjemarkeder for kjæledyr basert på markedsobservasjoner.


Innleggstid: 15. desember 2023