Internasjonal markedstrend for kjæledyrprodukter

kjæledyrburKjæledyrsprodukter er en av hovedkategoriene som har fått mye oppmerksomhet fra grenseoverskridende utøvere de siste årene, og dekker ulike aspekter som kjæledyrklær, bolig, transport og underholdning.I følge relevante data er størrelsen på den globale kjæledyrmarkedet fra 2015 til 2021 i tråd med en årlig vekstrate på rundt 6 %.Det er forventet at størrelsen på kjæledyrmarkedet vil nå rundt 350 milliarder amerikanske dollar innen 2027.

For tiden er forbruket av kjæledyrmarkedet hovedsakelig konsentrert i Nord-Amerika og Europa, og Asia, som et fremvoksende marked for kjæledyrkonsum, har utviklet seg raskt.I 2020 økte andelen forbruk til 16,2 %.

Blant dem står USA for en stor andel av det globale dyreproduktmarkedet.Graden av diversifisering av kjæledyrprodukter i USA er imidlertid høy, og markedet for kattesand og dyrepleieprodukter er relativt stort.I 2020 var andelen forbruk av kjæledyrprodukter om lag 15,4 % og 13,3 %, mens andre produkter utgjorde 71,2 %.

Så hva er de drivende faktorene som for øyeblikket påvirker kjæledyrmarkedet?Hvilke kjæledyrprodukter er det selgere bør ta hensyn til?

1、 Utviklingstrender for kjæledyrprodukter

1. Kjæledyrpopulasjonen blir yngre, og prosessen med å oppdra kjæledyr blir mer antropomorf

For å ta det amerikanske markedet som et eksempel, ifølge dataene til APPA, hvis delt på generasjonen av kjæledyreiere, har millennials den høyeste andelen kjæledyreiere, og står for 32%.Med tillegg av generasjon Z har andelen personer under 40 år i USA nådd 46 %;

I tillegg, basert på trenden med personifisering av kjæledyr, dukker det også stadig opp innovasjon innen forskning og utvikling av kjæledyrprodukter, for eksempel kjæledyrmonitorer, kjæledyrtannkrem, helautomatiske kattesandpotter, etc.

2. Intelligente produkter og avanserte produkter

I følge Googles trender øker søkevolumet til smartmatere i verden år for år.Sammenlignet med kjæledyrfôr som kattemat eller hundemat, er kjæledyrproduktene i smarte serier (som smarte fôrer, smarte kalde og varme reir, smarte kattesandbassenger og andre smarte produkter er segmentene som er verdt oppmerksomhet) ennå ikke oppgradert til "bare trengte", og markedspenetrasjonen er lav.Nye selgere som kommer inn på markedet kan bryte barrierene.

I tillegg, med luksusmerker som kommer inn på markedet for kjæledyrprodukter (som GUCCI Pet Lifestyle-serien, CELINE Pet Accessories-serien, Prada Pet-serien, etc.), har dyre kjæledyrprodukter begynt å komme inn i visjonen til utenlandske forbrukere.

3. Grønt forbruk

I følge en undersøkelse unngår nesten 60 % av dyreeierne å bruke plastemballasje, mens 45 % foretrekker bærekraftig emballasje.Merker kan vurdere å bruke resirkulert plast til emballasje;I tillegg er store investeringer i utvikling av grønne og energibesparende kjæledyrprodukter et gunstig tiltak for å få tilgang til dyremarkedet.


Innleggstid: 19. juni 2023