Ta dypt inn i kundenes eksplisitte behov og bistå med eksport av kjæledyrprodukter

I følge data har 62 % av husholdningene i USA, fra presidenten til vanlige borgere, kjæledyrhunder, og 50 % av husholdningene i Japan har også minst ett kjæledyr.

I dag har kjæledyr blitt en del av mange menneskers liv, og omfanget av dyremarkedet øker også år for år.

Det sies at av hvert 10 kjæledyr i utlandet er 1 oppdrettet av Amazon.

Mange mennesker er sparsommelige og kan bruke mye penger på Amazon for kjæledyrene sine.Den "andre økonomien" forårsaket av forbruk av kjæledyr fortsetter å gjære, og trenden med familieeier av kjæledyr i fremtiden vil bare bli stadig høyere.

Fra dette kan man se at for Amazon-selgere er kjæledyr en populær kategori.Så hvordan kan selgere skille seg ut blant de mange produktene?

Lær disse effektive måtene å velge kjæledyr fra Amazon og lage populære, men det er ikke så vanskelig som du tror.

hundebur

Fang livsstilsegenskapene til kjæledyr fra forskjellige land og dykk dypere inn i eksplisitte behov

 

Skjebnen til en familie avhenger ofte av at en mann velger en kone, og en dydig kone har alltid fremgang.En Amazon-butikk avhenger ofte av hvordan selgeren velger produktet.

I kjæledyrkategorien bør selgere først vurdere kjæledyregenskapene og kulturen til det valgte stedets land når de velger produkter.

For eksempel elsker amerikanere å holde hunder, mens amerikanske forbrukere foretrekker å holde mellomstore til store hunder.Amerikanere holder ofte bursdagsselskap for kjæledyrene sine og liker å ta bilder av dem.Når man går inn i høysesongen for turisme og ferie, tar amerikanere også med seg kjæledyrene sine og kjøper feriemateriell til kjæledyrene sine.Så når de velger en kategori, kan selgere også vurdere å velge kjæledyrklær, stropper, sko, boller eller andre kjæledyrprodukter.

Andelen franskmenn som eier katter og hunder er relativt høy.I Frankrike er det til og med feriesteder og stjerneklassifiserte hoteller spesielt designet for hunder, slik at kjæledyr kan nyte romantiske ferier og sette opp klestreningssentre.Selgere kan velge produkter fra aspekter som å kle seg ut som kjæledyr.

Japanske kjæledyreiere har med seg plastposer og andre gjenstander for å lette rettidig rengjøring av kjæledyravfall.Vanene med rengjøring og bading har også påvirket japansk kultur, så de liker å bade kjæledyrene sine.For selgere på Amazon Japan kan de fokusere mer på alternativer for rengjøring og pleie av kjæledyr.

kjæledyr klut

 

Å møte emosjonelle behov og bryte gjennom flaskehalser i produktutvalget

 

Ved valg av produkter er det også mulig å stimulere brukernes lyst til å konsumere ved å målrette deres følelser.For eksempel kan det å spille emosjonelle kort og vise frem produkter gjøre forholdet mellom forbrukere og kjæledyr mer intimt, og direkte pierce forbrukernes hjerter.

Faktisk er kjæledyr ikke bare en varm følgesvenn, men også en spesiell "sosial valuta".Med utviklingen av YouTube, Facebook og andre har kjæledyreiere blitt veldig glad i å kle opp kjæledyrene sine og dele bilder og videoer i sosiale kretser.De håper også å bruke kjæledyr for å øke emner og interaksjoner med andre.Som selger kan emosjonell markedsføring brukes som grunnlag for produktvalg.

Tilpasning av Qianchong Qianmian, søker nye forretningsmuligheter for utvalgte produkter

 

Med den yngre generasjonen kjæledyreiere og forbedring av utdanning og inntektsnivå, har det vitenskapelige konseptet med kjæledyreierskap blitt akseptert av et økende antall kjæledyreiere.

Mange forbrukere velger å kjøpe skreddersydde produkter til kjæledyrene sine.For å ta kjæledyrfôr som et eksempel, blant forbruksbeslutningsfaktorene for stiftfôr til kjæledyr, er "ernæringsforhold" og "ingredienssammensetning" de to faktorene som forbrukerne er mest bekymret for.

Personlig og tilpasset mat har blitt et valg for mange kjøpere, begrenser kaloriinntaket til kjæledyr og tilpasser mat basert på deres fysiske forhold.La kjæledyr ta farvel med oppblåst tørrfôr og spis sunt.

 

Amazons kjæledyrkategori har imidlertid både forretningsmuligheter og kriser.

kjæledyr seng

 

Forhindrer samsalg

Kleskategorien innen kjæledyr regnes som en hot selger, og det er relativt lett å lide av fenomenet co selling, noe som gjør det uutholdelig for enkelte selgere som har jobbet hardt med å legge dem i hyllene.

Når du lager kjæledyrprodukter, hvis du vil unngå å bli samsolgt, er merkevareregistrering virkelig nødvendig.Merkeregistrering er spesielt viktig for produktprodusenter, eiere av egne merkevarer eller selgere med eksklusive distribusjonsrettigheter.Registrering av en Amazon-merkeregistrering kan hindre andre i å tukle med oppføringen din.

Bli også med i Amazons anti-samsalgsprosjekter som Amazon Exclusives og Amazon Project Zero, eller du kan sende en e-post til Amazon for å sende inn en klage.

 

Forhindrer lav kvalitet

I tillegg til å bli samsolgt, er det også vanlig at kjæledyrkategorien returnerer og anmeldelser får negative anmeldelser.Tross alt er kjæledyrseiere mer bekymret for kvaliteten på produktene som brukes av kjæledyrene deres enn deres egne.Hvis de kjøper noe de ikke liker på Amazon, vil de gi en negativ anmeldelse, noe som er overveldende.

Anti krenkelse

Noen kjæledyrleker eller matskåler for kjæledyr kan ha problemer med patentbrudd, så selgere må være mer oppmerksomme.


Innleggstid: 13. september 2023