Kinas e-handel på tvers av landegrensene gir enorm vekstplass for markedet for kjæledyrøkonomi

Med spredningen av kjæledyrkulturen har "å være ung og ha både katter og hunder" blitt en vanlig syssel blant kjæledyrentusiaster over hele verden.Ser vi på verden, har markedet for kjæledyrkonsum brede utsikter.Data viser at det globale kjæledyrmarkedet (inkludert produkter og tjenester) kan nå nesten 270 milliarder dollar i 2025.

kjæledyrbur

|forente stater

I det globale markedet er USA det største landet innen avl og forbruk av kjæledyr, og utgjør 40% av den globale kjæledyrøkonomien, og kjæledyrforbrukets utgifter i 2022 er opptil 103,6 milliarder dollar.Inntrengningsgraden av kjæledyr i amerikanske husholdninger er så høy som 68%, med det høyeste antallet kjæledyr som katter og hunder.

Den høye kjæledyrhevingshastigheten og høye forbruksfrekvens gir enorm vekstplass for Kinas grenseoverskridende e-handel å komme inn i det amerikanske kjæledyrøkonomisk marked.Samtidig, ifølge Google Trends, blir kjæledyrbur, hundeskål, katteseng, kjæledyrveske og andre kategorier ofte søkt av amerikanske forbrukere.

|Europa

Foruten USA, er det andre store kjæledyrforbrukermarkedet i verden Europa.Dyreoppdrettskultur er veldig populær i Europa.I motsetning til husdyrheving av forskrifter, kan kjæledyr i Europa komme inn i restauranter og styretog, og mange mennesker anser kjæledyr som familiemedlemmer.

Blant europeiske land har kjæledyrseiere i Storbritannia, Frankrike og Tyskland alle det høyeste forbruket per innbygger, med briter som bruker over 5,4 milliarder pund årlig på kjæledyrprodukter.

lekegrind til hund

|Japan

I det asiatiske markedet startet kjæledyrindustrien tidligere i Japan, med en markedsstørrelse på kjæledyr på 1597,8 milliarder yen i 2022. I tillegg, ifølge National Survey of Dog and Cat Feeding i 2020 av Pet Food Association of Japan, antallet, antallet, antallet av hunder og katter i Japan vil nå 18,13 millioner i 2022 (ekskludert antall villkatter og hunder), til og med over antallet barn under 15 år i landet (15,12 millioner innen 2022).

Japanske mennesker har en høy grad av frihet i kjæledyroppdrett, og kjæledyrseiere har lov til å ta med seg kjæledyrene sine fritt i offentlige områder som supermarkeder, restauranter, hoteller og parker.Det mest populære kjæledyrproduktet i Japan er kjæledyrvogner, som selv om kjæledyr ikke er begrenset fra å komme inn og forlate offentlige områder, må eiere plassere dem i vognene.

| Korea

Et annet utviklet land i Asia, Sør -Korea, har en betydelig markedsstørrelse for kjæledyr.I følge dataene fra landbruksdepartementet, mat og landlige saker (MAFRA) om landbruk i Sør -Korea, innen utgangen av 2021, var det offisielle antallet hunder og katter i Sør -Korea henholdsvis 6 millioner og 2,6 millioner.

I følge det koreanske e-handelsplattformmarkedet Kurly økte salget av kjæledyrrelaterte produkter i Korea med 136% fra året før i 2022, med kjæledyrsnacks uten at tilsetningsstoffer var populære;Hvis mat ikke er inkludert, økte salget av kjæledyrrelaterte produkter med 707 % fra år til år i 2022.

kjæledyrleker

Det sørøstasiatiske dyremarkedet er på vei oppover

I 2022, på grunn av hyppige utbrudd av Covid-19, har etterspørselen etter kjæledyrpleie blant forbrukere i Sørøst-Asia kraftig økt for å redusere depresjon, lindre angst og stress.

I følge iPrice-undersøkelsesdata har Googles søkevolum for kjæledyr i Sørøst-Asia økt med 88 %.Filippinene og Malaysia er landene med den høyeste veksten i kjæledyrsøkvolum.

2 milliarder dollar i kjæledyrmarkedet i Midtøsten

Berørt av epidemien, har de fleste kjæledyrholdere i Midt-Østen blitt vant til å kjøpe kjæledyr og kjæledyrpleieprodukter på e-handelsplattformer.I følge forretningstråddata vil over 34% av forbrukerne i Sør-Afrika, Egypt, Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater fortsette å kjøpe kjæledyrpleieprodukter og mat fra e-handelsplattformer etter pandemien.

Med den kontinuerlige veksten av antall kjæledyr og high-end av kjæledyrmat, anslås det at kjæledyrpleieindustrien i Midt-Østen vil være verdt rundt 2 milliarder dollar innen 2025.

Selgere kan utvikle og velge produkter basert på markedskarakteristikkene til forskjellige land eller regioner og forbrukernes handlevaner, gripe muligheter og raskt bli med i det grenseoverskridende utbyttekappløpet for globale kjæledyrprodukter.


Innleggstid: Aug-03-2023