Smart kjæledyrs produktutviklingsguide for å trives i "kjæledyrøkonomien"!

 katteprodukter

Markedet for kjæledyrrekvisita, drevet av "kjæledyrsøkonomien", er ikke bare hett på hjemmemarkedet, men forventes også å tenne på en ny bølge av globalisering i 2024. Flere og flere mennesker anser kjæledyr som viktige medlemmer av deres familier, og de bruker mer på kjæledyrmat, klær, bolig, transport og smartere produktopplevelser.

automatiske kjæledyrprodukter

For å ta det amerikanske markedet som et eksempel, ifølge data fra American Pet Products Association (APPA), står millennials for den høyeste andelen kjæledyreiere med 32 %.Når kombinert med generasjon Z, står personer under 40 år som eier kjæledyr i USA for 46 % av markedet, noe som indikerer et betydelig kjøpspotensial blant utenlandske forbrukere.

"Kjæledyrøkonomien" har skapt nye muligheter for kjæledyrproduktindustrien.I følge en undersøkelse av CommonThreadco, med en anslått sammensatt årlig vekstrate på 6,1%, forventes kjæledyrmarkedet å nå cirka 350 milliarder dollar innen 2027. Når trenden med Humanization fortsetter å stige, er det konstant innovasjon i utviklingen av PET produkter, utvide fra tradisjonell fôring til ulike aspekter som klær, bolig, transport og underholdning.

kjæledyrprodukter

Når det gjelder "transport", har vi produkter som dyrebærere, reisekasser for kjæledyr, barnevogner og ryggsekker til kjæledyr.
Når det gjelder "hus", har vi kattesenger, hundehus, smarte kattesandkasser og helautomatiske kjæledyravfallsbehandlere.
Når det gjelder "klær", tilbyr vi forskjellige typer klær, feriekostymer (spesielt til jul og Halloween), og bånd.
Når det gjelder "underholdning", har vi kattetrær, interaktive katteleker, frisbees, disker og tyggeleker.

Smarte produkter har blitt viktige for utenlandske kjæledyrseiere, spesielt for travle "kjæledyrforeldre."Sammenlignet med kjæledyrmat som katte- eller hundemat, har smarte produkter som smarte matere, smarte temperaturkontrollerte senger og smarte søppelkasser blitt nødvendigheter for flere og flere utenlandske kjæledyreiere.

hundeprodukter

For nye fabrikker og bedrifter som kommer inn på markedet, kan utvikling av produkter som møter forbrukernes krav og gir fordeler for både kjæledyr og eiere gjennom kunstig intelligens føre til større markedsmuligheter.Denne trenden er også tydelig i Google Trends.

Uthevede funksjoner for utvikling av fabrikkprodukter:

Helautomatiserte kjæledyrprodukter: Utvikle målrettede produkter for kjæledyrfôr, hus og bruk, med fokus på å frigjøre "kjæledyrforeldre" fra manuelle oppgaver, spare tid og arbeidskostnader.Eksempler inkluderer automatiske selvrensende søppelkasser, tids- og porsjonskontrollerte kjæledyrmatere, smarte interaktive katteleker og temperaturkontrollerte kjæledyrsenger.
Utstyrt med posisjoneringssporere: Støtter stedssporing for å overvåke eller oppdage kjæledyrets fysiske tilstand og unngå uregelmessig eller unormal atferd.Hvis betingelsene tillater, kan trackeren sende varsler for uvanlig oppførsel.

Pet Language Translator/Interactor: Utvikle en kunstig intelligensmodell som kan generere trening for kattelyder basert på et innspilt sett med kattemisker.Denne modellen kan gi oversettelse mellom kjæledyrspråk og menneskelig språk, og avslører kjæledyrets nåværende emosjonelle tilstand eller kommunikasjonsinnhold.I tillegg kan en interaktiv knapp for kjæledyr utvikles for fôring, noe som gir mer underholdning og samhandling for både "kjæledyrforeldre" og kjæledyr ved å bruke kunstige intelligensløsninger for å forbedre gleden ved interaksjon mellom mennesker-PET.


Innleggstid: 27. februar 2024