Amazon og Temu selger «hundemasker»

masker

Ettersom hundrevis av skogbranner i Canada har skapt mye dis, har luftforurensning i New York, New Jersey, Connecticut og andre steder i det nordøstlige USA vært alvorlig den siste tiden.Mens folk er oppmerksomme på når disen vil forsvinne, har temaer som hvordan man beskytter kjæledyr hjemme mot skaden fra brannrøyk, om det er trygt for kjæledyr å gå ut når luftkvaliteten blir dårligere, og om kjæledyr bør bruke masker. eksploderte raskt i utenlandske sosiale medier.

Utformingen av vanlige medisinske masker og N95-masker er ikke egnet for kjæledyrs ansiktstrekk og kan ikke effektivt isolere bakterier og virus.Derfor har kjæledyrspesifikke masker som "hundemasker" dukket opp.På Amazon og Temu har noen selgere allerede begynt å selge spesialiserte masker som kan hindre hunder i å inhalere røyk og støv.Imidlertid er det foreløpig få produkter på salg, kanskje på grunn av kvalifikasjonsproblemer, eller kanskje fordi selgerne mener at de kun er sesong- og faseprodukter, og ikke har investert for mye.De prøver bare å bruke populariteten til å prøve.

kjæledyrprodukter

01

Helseproblemer for kjæledyr forårsaket av luftforurensning

Nylig publiserte New York Times en rapport om at med økningen av luftforurensningsindeksen begynte kjæledyrfamilier som bodde i delstaten New York å bruke hundemasker for å hindre kjæledyrene deres fra å inhalere giftig røyk og påvirke helsen deres.

Det er forstått at @puppynamedcharlie er en "kjæledyrblogger" med en viss innflytelse på TikTok og Instagram, så denne videoen har raskt fått stor oppmerksomhet siden den ble utgitt.

I kommentarfeltet anerkjenner mange brukere de "beskyttende tiltakene" hun har tatt for at Mao-barn skal gå ut i denne "spesielle perioden".Samtidig er det også mange meldinger som spør bloggere om samme type hundemaske.

Faktisk, med den forverrede luftforurensningen i New York, har mange kjæledyrfamilier begynt å ta hensyn til helseproblemene til kjæledyrene deres.På bare noen få dager har temaet "hunder som bærer masker" på TikTok nådd 46,4 millioner visninger, og flere og flere mennesker deler forskjellige DIY-beskyttelsesmasker på plattformen.

I følge relevante data er brukerbasen til hundeeiere i USA veldig bred, inkludert mennesker i alle aldre og sosiale klasser.I følge American Pet Product Manufacturers Association eier omtrent 38 % av amerikanske husholdninger minst én kjæledyrhund.Blant dem er unge mennesker og familier hovedgruppene som holder hunder, og totalt sett har hundehold blitt en uunnværlig del av det amerikanske samfunnet.Som et av landene med det største antallet kjæledyrhunder i verden, påvirker økningen av Air Pollution Index også helsen til kjæledyrhunder.

Derfor, fra den nåværende situasjonen, drevet av trenden til TikTok, vil trenden med å bruke masker for hunder på reise fortsette i lang tid, noe som med stor sannsynlighet vil føre til en bølge av salg av kjæledyrbeskyttelsesutstyr.

02

I følge Google Trends-data viste populariteten til "Pet Masks" en svingende oppadgående trend i begynnelsen av juni, og nådde sitt høydepunkt 10. juni.

hundemasker

På Amazon er det foreløpig ikke mange selgere som selger hundemasker.Ett av produktene ble først lansert 9. juni, priset til $11,49, fra selgere i Kina.Dette burmunnstykket som er egnet for store hunder, kan også effektivt forhindre luftveisallergi når du går utendørs.

På Temu er det også selgere som selger hundemasker, men prisen er relativt lav, kun $3,03.Imidlertid gir Temu-selgere mer detaljerte beskrivelser av bruksscenariene for hundemasker, for eksempel 1. hunder med luftveissykdommer eller luftveisfølsomhet;2. Valper og gamle hunder;3. Når været blir dårligere, blir luftkvaliteten dårligere;4. Allergiske hunder;5. Det anbefales å bruke det når du skal ut for medisinsk behandling;6. Det anbefales å bruke den i pollensesongen.

Med fremveksten av ekstremvær og sjeldne sykdommer øker også folks etterspørsel etter kjæledyrbeskyttelse.I følge Hugos grenseoverskridende forståelse, etter utbruddet av COVID-19 i 2020, utvidet flere grenseoverskridende e-handelsplattformer klassifiseringen av husholdningsvernutstyr for epidemisk forebygging og kontroll, og utvidet klassifiseringen av kjæledyrvernutstyr under kjæledyr. utstyr, som kjæledyrmasker, kjæledyrbeskyttelsesbriller, kjæledyrbeskyttelsessko og annet kjæledyrbeskyttelsesutstyr.


Innleggstid: Jul-10-2023